“Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор” пристига в кината на 15 април

Афиш Добави коментар

На 15 април е кино премиерата на “Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор”, най-новото приключение от магическия свят на Дж. К. Роулинг, съобщават от "Александра филмс".

В ролите са Еди Редмейн, Джуд Лоу, Езра Милър, Дан Фоглър, Алисън Судол, Калъм Търнър, Джесика Уилямс, Катрин Уотърстън и Мадс Микелсен.

Професор Албус Дъмбълдор (Джуд Лоу) знае, че могъщият черен магьосник Гелърт Гринделвалд (Мадс Микелсен) крои планове да завземе магическия свят. Старо обещание пречи на Дъмбълдор да се изправи сам срещу него и затова поверява опасната задача на магизоолога Нют Скамандър (Еди Редмейн). Той ще трябва да поведе екип от магьосници, вещици и един смел мъгъл-пекар на съдбовна мисия, която ще ги срещне със стари и нови фантастични животни и ще ги изправи срещу растящия легион от последователи на Гринделвалд. Въпросът е, когато залогът е толкова голям, колко дълго още може Дъмбълдор да стои настрани от конфликта.

Режисьор е Дейвид Йейтс, а сценаристи са Дж. К. Роулинг и Стив Клоувс. Оператор е Джордж Ричмънд. Музиката е на Джеймс Нютън Хауърд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино