Евровизия ще бъде пред ограничена публика

Любопитно Добави коментар

Ограничен брой зрители ще бъдат допуснати да гледат на живо песенния конкурс "Евровизия" в пристанищния град Ротердам, Нидерландия, като част от експеримент за Ковид-19, съобщи Ройтерс.

Виктория избра песента, която ще представи България на Евровизия 2021

Вижте повече

Виктория избра песента, която ще представи България на Евровизия 2021

Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old”. Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, който обедини...

Конкурсът "Евровизия" е част от поредица събития на живо, организирани в страната в театрални салони, конгресни центрове и футболен стадион пред малък брой зрители и при стриктно наблюдение.

През февруари организаторите на песенния конкурс казаха, че ще има някои събития при спазване на социална дистанция, но не уточниха дали ще бъде допускана публика на живо на концертите.

Максимум 3500 души, живеещи в Нидерландия, ще могат да гледат репетициите, полуфиналите и финалите на "Евровизия" от 18 до 22 май, съобщи местният вестник "Телеграф", като цитира правителствен представител.

Преди дни в Барселона бе организиран концерт пред 5000 души публика като експеримент за възстановяване на културния живот в условията на пандемия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Евровизия