Еванджелин Лили няма да се изолира заради COVID-19

Скандал Добави коментар

Звездата от “Ант-мен и Осата”, Еванджелин Лили отказва да се самоизолира по време на пандемията от коронавирус COVID-19, въпреки съветите на здравните специалисти и организации да хората останат по домовете си и да практикуват социално дистанциране.

Актрисата публикува в Instagram снимка на сутрешния си чай и сподели, че за нея и нейното семейство всичко върви както обикновено.

 „Току-що заведох децата си на лагер по гимнастика. Всички си миеха ръцете, преди да влязат. Играят и се смеят. #businessasusual ”, написа тя под снимката. 

Публикацията получи много отрицателни реакции. Хиляди коментари обвиниха Лили, че е егоистка и не приема сериозно разпространението на вируса. Звездата отговори на някои коментари, като сподели, че живее с баща си, който има левкемия в четвърта фаза.

„Аз също съм с имунен риск“, продължи тя. „Имам две малки деца. Някои хора ценят живота си над свободата, някои хора ценят свободата над живота си. Всички правим своя избор. С любов и уважение." 

40-годишната актриса сподели, че според нея правителството е поело твърде много контрол и че вирусът е просто „респираторен грип“, добавяйки, че може да има конспирация зад епидемията, тъй като това в САЩ е година за избори. Тя написа:

„В момента всичко изглежда твърде много като Военно положение за мен, всичко това в името на респираторен грип“, написа тя в отговор на коментар. „Това е притеснително ... Нека бъдем бдителни в момента. И мили. Внимателни и любезни - да следим внимателно нашите лидери, като се уверяваме, че не злоупотребяват с този момент, за да откраднат повече свободи и да вземат повече власт. "

 

evangeline lilly 2

Докато актрисата остава непреклонна, нещата вървят около нея. Неотдавна режисьорът на „Ант-мен и Осата“ Пейтън Рийд добави гласа си към призивите, призоваващи Елон Мъск да произвежда доставки, които да помогнат в борбата с разпространението на COVID-19 в САЩ. Disney също трябваше да спре работата по различни предстоящи филми и сериали. Разбира се, никой няма право да каже на Лили как трябва да живее живота си дори предвид обстоятелствата, но тя оставя много хора недоволни.

Държави по целия свят призоваха хората да се изолират, за да се намали разпространението на вируса COVID-19.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър