Елтън Джон: Видях как кралицата зашлеви племенника си, защото я игнорираше

Скандал Добави коментар

Елтън Джон е написал нов мемоар, със заглавие “Me”, и то е пълен с истории за британските кралски особи.

В откъс в The Sunday Times Елтън разказва, че е бил на парти с кралица Елизабет, сестра ѝ принцеса Маргарет и сина и дъщерята на Маргарет. По време на партито нейно величество поискала от Висконт Линли, сина на Маргарет, да провери как е сестра му, която не се чувствала добре и по-ранно вечерта се прибрала в стаята си. Той се се опитал да възрази

Според откъса от мемоара си Джон пише:

„Когато той [Линли] неколкократно се опита да я игнорира, кралицата леко го удари по лицето, казвайки„ Не “- шамар -„ спори “- шамар -„ с “- шамар -„ мен “- шамар -„ Аз '- шамар -' съм '- шамар -' КРАЛИЦАТА! '"

И явно кралицата видяла, че Джон става свидетел на сцената и му намигнала. „Знам, че публичният образ на кралицата не е точно щуро забавление, но ... насаме може да бъде много забавна“, казва той.

Това не е единствената клюка в новата книга на Джон. Явно Силвестър Сталоун и Ричард Гиър веднъж почти се сбили за принцеса Даяна:

"Докато гостите на вечерята се преместваха в трапезарията, Сталоун и Гиър никъде ги нямаше ... [Дейвид Фърниш ги намери] очевидно са били на път да уредят различията си за Даяна, като се сбият."


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Елтън Джон