Ед Шийрън стана баща на момиче

Клюки Добави коментар

Ед Шийрън и съпругата му Чери Сиборн обявиха раждането на дъщеря им Лира Антарктида Сиборн Шийрън.

Рано във вторник сутринта певецът и съпругата му Чери Сиборн обявиха раждането на момиченцето си в сладко съобщение в Instagram - разкривайки, че се е родила предишната седмица.

“Здрасти! Бързо съобщение от мен, тъй като имам някои лични новини, които исках да споделя с вас ... Миналата седмица, с помощта на невероятен екип в болницата, Чери роди нашата красива и здрава дъщеря - Лира Антарктида Сиборн Шийрън", написа Шийрън заедно с очарователна снимка на чифт бебешки чорапи върху синьо и зелено одеяло. "Ние сме напълно влюбени в нея. И мама, и бебе се чувстват добре, и всички сме на седмото небе...."

Необичайното име е вдъхновено от любимата поредица от книги на новия татко - „Тъмните му материи“, от Филип Пулман. Лира Белаква е главната героиня в трилогията на Пулман.

Източник разкри новината, че двойката очаква дете миналия месец.

Те казаха за The Sun: „Ед и Чери са много щастливи и развълнувани, но пазят нещата в тайна. Карантината беше идеалното оправдание, за да не бъдат забелязани, но датата наближава и вълнението се натрупва, така че те започнаха да споделят на семейството си и приятели. Двамата правят последните приготовления у дома, а бебето се очаква по-късно това лято. Това е прекрасно време за тях и семействата им са много щастливи и нямат търпение да се срещнат с новото попълнение. "

Шийрън за пръв път се срещна със Сиборн в училище, когато е на 11, но връзката им става романтична чак през лятото на 2015, когато те се срещат отново. Първата им среща е на тогавашния ежегоден купон за Четвърти юли на Тейлър Суифт. През януари 2018 Шийрън разкри, че е предложил брак на Сиборн, което е вдъхновило баладата му „Perfect“. Британският певец потвърди брака си през юли 2019 г. по време на видеоинтервю с Charlamagne The God на радиото iHeart, публикувано на канала му в YouTube.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Ед Шийрън