Джо Джонас и Софи Търнър станаха родители

Клюки Добави коментар

Музикантът Джо Джонас и актрисата от “Игра на тронове” Софи Търнър посрещнаха първото си дете - Уила.

Двойката, която се омъжи миналата година, "с удоволствие съобщава за раждането на бебето си", се казва в изявление на публициста Герти Лоу. Не обявиха името или пола на бебето. Според TMZ бебето се родило на 22 юли и носи името Уила.

Слуховете, че Търнър е бременна започнаха да се въртят по-рано тази година. Двойката обаче не коментира слуховете публично, като предпочете да запази новината в тайна, докато бебето не се роди.

"Джо Джонас и Софи Търнър вече са обсебени и не могат да спрат да се радват за новото си попълнение", каза източникът пред Entertainment Tonight, според изданието. „Двамата отделя време, за да се насладят на този специален момент и споделя новини само със семейството и приятелите си.“

През юни източник каза пред PEOPLE, че звездите купуват дом, подходящ за бебето в Лос Анджелис. "Определено се подготвят за бебето", каза източникът. "Двамата с Джо са много щастливи."

Търнър и Джонас за първи се венчаха на интимна, тайна церемония през май 2019 г., веднага след наградите Billboard Music Awards в Лас Вегас. На по-голяма церемония почти два месеца по-късно съпругът и съпругата отново казаха „Да“ във Франция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джо Джонас #Софи Търнър