Джийн Симънс от "Kiss" е с положителен тест за Ковид-19

Клюки Добави коментар

Американската рок група "Kiss" отмени още свои концерти, след като басистът и ковокалист Джийн Симънс също даде положителен тест за Ковид-19, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

© Depositphotos

Преди броени дни беше оповестено, че бандата отменя свое шоу в Пенсилвания заради положителна проба на 69-годишния й фронтмен Пол Стенли.

В изявление, направено от "Кис", се посочва, че групата отменя още четири концерта в Средния Запад. От съобщението става ясно също, че 72-годишният Джийн Симънс, който е напълно ваксиниран, е с "леки" симптоми.

"Докато Пол Стенли наскоро написа в Туитър, че се е възстановил от Ковид-19, сега Джийн Симънс е с положителен тест и изпитва леки симптоми. Членовете на групата и екипът им ще се изолират у дома през следващите 10 дни. Според лекарите групата може да възобнови концертната си обиколка на 9 септември в амфитеатъра Файв Пойнт в Ървайн, Калифорния", се казва в изявлението.

В предишно съобщение беше посочено, че всички участници в световното турне "End of the Road", включително членовете на групата и хората от екипа й, са напълно ваксинирани.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър