​Джерард Бътлър си спомня за почти трагичен инцидент с Хилари Суонк

Клюки Добави коментар

Джерард Бътлър си спомня за почти трагичен инцидент с Хилари Суонк на снимачната площадка на П.П. Обичам те"

Джерард Бътлър и Хилари Суонк в "П.П. Обичам те"

Джерард Бътлър и Хилари Суонк в "П.П. Обичам те"

Шестнадесет години след излизането на романтичната драма "П.П. Обичам те" Джерард Бътлър си спомня за инцидент, заради който колежката му Хилари Суонк попада в болница. В неотдавнашен епизод на "Шоуто на Дрю Баримор" Бътлър говори за работата си по филма. Въпреки първоначалното си желание да държи Хилари щастлива и в безопасност по време на снимките, Джерард отбелязва, че нещата бързо се объркват.

Бътлър обяснява, че по време на сцена, в която танцува по боксерки и тиранти, е трябвало да бъде ударен в лицето с щипка за тиранти, докато се съблича, но вместо това металната закопчалка се е стоварила върху главата на Суонк.

Той казва: "Този път пълзя към леглото, чипката се заклещва, освобождава се, прелита над главата ми, удря я в главата, разсича главата ѝ. Разрязах я, дори можеше да се видят зъбите".

Джерард казва, че веднага след инцидента всички са се втурнали да помагат на Хилари и тя е била откарана в болницата. Той добави, че се е чувствал виновен и засрамен от инцидента и се е разплакал на снимачната площадка.

"Представете си това студио и след три секунди всички си тръгват, а аз седя само по боксерки, ботуши и чифт чорапи и просто започвам да плача", смее се той. "Бях като: "Току-що белязах Хилари Суонк. Едва не й извадих окото и два дни се държах като глупак".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър