Джерард Бътлър отново ще снима филм в България

Клюки Добави коментар

Джерард Бътлър ще се снима в четвърта част от екшън поредицата “Код Олимп” в България.

Millennium Media щя снима “Night Has Fallen” - четвъртия филм за агента от тайните служби Майк Банинг в студията Nu Boyana в София.

Джерард Бътлър ще се завърне в главната роля на екшън трилъра на Джо Карнахан - Cop Shop. Продукцията на филма се очаква да започне през 2021. Режисьорът Рик Роман Во се появява отново зад камерата, след като преди това засне „Код: Ангелът”.

„Пътешествието“ продължава и не бихме могли да се по-развълнувани, да поемем предизвикателството да надградим този обичан франчайз с нашите скъпи приятели Алън Сийгъл и Джерард Бътлър. Тези филми не се ръководят само от екшъна, а от специалните герои и взаимоотношенията на Майк Банинг и неговите приятели, семейство и врагове “, каза Джефри Грийнщайн за Collider. „Очакваме с нетърпение да се обединим отново с Рик Роман Во, за да завладеем публиката по цял свят, с ново пътешествие пълно с трогателни и забавни моменти на персонажите, както и с уникален и повишен екшъни и тъмен обрат на събитията, които ще изпратят този следващ филм в изцяло неочаквана траектория. "

В момента Джерард Бътлър е зает със снимките на екшън трилъра на Джо Карнахан - Cop Shop, но може да го гледаме на големия екраните в “Гренландия: Последно Убежище”, един от единствените блокбъстъри, пуснат по време на пандемията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джерард Бътлър