Джема Чан е новото лице на L’Oréal Paris

Клюки Добави коментар

Джема Чан се присъедини към семейство L'Oréal Paris! Във вторник марката обяви британската актриса за новото лице на марката.

© L’Oréal Paris

Чан ще участва в първата си глобална кампания за L’Oréal по-късно този месец, като ще рекламира Revitalift Derm Intensives 3.5 percent Pure Glycolic Acid Cleanser.

„За Джема Чан да бъде актриса й дава шанс да говори по важни за нея теми. Тя се застъпва за равенството и феминизма, ценности в основата на L’Oréal Paris“, заяви марката в прессъобщение.
„Като често единственият не бял човек на снимачната площадка, когато нейната кариера започва, Джема изпитва от първа ръка както необходимостта от културни промени - така и колко голяма съпротива има към тях. Превръщайки подкрепата си за недостатъчно представените групи в конкретни действия, през 2019 актрисата основава собствена продуцентска компания - с намерението да усили гласовете и да помогне за разказването на историите на малцинствата."
Джема Чан  в  „Луди богаташи“

Джема Чан в „Луди богаташи“

„Винаги съм вярвал, че трябва да възприемем разликите си като нашата сила. Така че съм развълнуван да се присъединя към L’Oréal Paris, семейство на сили жени от всякакъв произход, които стоят заедно, за да покажат силата и красотата на разнообразието “, каза Чан. „Посланието на L’Oréal Paris към всяка жена: „вярвайте в собственото си себестойност“ е необходимо днес както винаги“.

Откакто излезе на сцената след дебюта си през 2018 в „Луди богаташи “, Джема Чан бързо се утвърди като една от водещите дами на Холивуд. След като завършва право в Оксфордския университет през 2004, й се предлага работа в една от водещите адвокатски кантори в Лондон, но тя я отказва.

Вместо това Джема решава да следва интуицията си да преследва актьорската кариера. Преди големия си кино дебют актрисата участва в театрални постановки и тв сериали с малки роли в “Доктор Кой” и “Шерлок” и главна роля в “Хора”.

Джема Чан участва в първият филм фокусиращ се върху жена супергерой на Марвел - “Капитан Марвел”, където прави толкова добро впечатление, че студиото и дава друга главна роля в предстоящи филм. Следващия ноември актрисата се завръща във филмовата вселена на Марвел, заедно с Анджелина Джоли и Салма Хайек във “Вечните”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джема Чан