Дрейк, Пинк и Уикенд са големите победители на наградите на сп. "Билборд"

Свежо Добави коментар

Наградите на сп."Билборд" преминаха в семейна обстановка, след като Пинк се яви за забележителното си изпълнение на сцената с дъщеря си, а Дрейк, почетен като "изпълнител на десетилетието", взе приза си в компанията на 3-годишния си син, предаде Асошиейтед прес.

Дрейк подобри рекорда си на най-награждаван музикант в историята на наградите с 29 победи.

Той беше обкръжен от членове на семейството си и приятели при получаване на отличието "изпълнител на десетилетието". Той излезе на сцената на театър "Майкрософт" в Лос Анджелис, хванат за ръка със сина си Адонис. Той получи приз и за най-стриймван певец.

Пинк получи наградата "Икона" и бе придружена на сцената от 9-годишната си дъщеря, с която показаха своите гимнастически умения. Пинк е известна със своите акробатични номера, но този път примерът й бе последван от дъщеря й Уилоу Сейдж Харт, след като на фон звучеше хита им ``Cover Me In Sunshine''.

Изпълнението на Пинк беше един от няколкото предварително записани моменти на наградното шоу, излъчено от Ен Би Си и водено от Ник Джонас.

Уикенд се отличи с победи в най-много категории - цели 10, след като предварително бе получил 16 номинации. Той излезе победител в графите "най-добър изпълнител", "най-добър ар ен би албум"

Топ-100 песен за "After Hours" и др. Покойният рапър Поп Смоук получи посмъртно пет отличия, сред които за най-добър нов изпълнител, за най-добър рап изпълнител и за най-добър рап албум.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Билборд