Доналд Тръмп се завръща в социалните медии със свой блог

Клюки Добави коментар

Бившият американски президент Доналд Тръмп, на когото беше забранено да пише във Facebook и Twitter, създаде свой личен Twitter и се завръща в интернет.

Неговата уебстраница, озаглавена "От бюрото на Доналд Джей Тръмп" (From the Desk of Donald J Trump), се намира на адрес DonaldJTrump.com/desk и съдържа малка снимка на 45-ия президент, който пише в книга на бюрото си. В страницата са разположени поредица от изявления на Тръмп, наподобяващи блогпостове.

Постоветете на новия уебсайт на Тръмп имат възможност да бъдат харесвани или споделяни, но няма възможност за отговор и дискусия с президента.

Към потребителите има покана да се "регистрират за сигнали", така че разсъжденията на Тръмп да бъдат изпращани директно в пощенските им кутии.

В бележка под линия се казва, че инструментът се финансира съвместно от политическите комитети на бившия президент "Спасете Америка" и "Направете Америка отново велика".

Когато страницата беше представена във вторник, социалните медии избухнаха с коментари - и подигравки, съобщава The Guardian.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Доналд Тръмп