Доналд и Мелания Тръмп с COVID-19

Здраве Добави коментар

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са заразени с коронавирус. Американският президент обяви това в Туитър.

© depositphotos

За съжаление Доналд Тръмп се зарази с COVID-19, който толкова упорито отхвърляше. 74-годишният президент, който поради възрастта си принадлежи към група с висок риск, обяви това в Туитър.

„Тази вечер аз и първата дама на Съединените щати имаме положителни резултати от тестовете за коронавирус. Веднага ще започнем процеса на карантиниране и лечение. Ще преодолеем това заедно!“, се казва в съобщението.

Президентът на САЩ и съпругата му решиха да си направят тестове, след като коронавирусът беше открит в 31-годишната съветничка на Тръмп Хоуп Хикс. Тя присъства на първия телевизионен президентски дебат между Доналд Тръмп и неговия съперник Джо Байдън в Охайо във вторник, 29 септември. Някои от членовете на семейството на сегашния президент бяха забелязани на събитието без маски. Това не е изненадващо! Доналд Тръмп винаги е отричал открито необходимостта от носенето на маска по време на пандемията от COVID-19.

Не е ясно как положителният тест на Тръмп ще повлияе на подготовката на втория президентски дебат, планиран за 15 октомври в Маями, Флорида.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър