"Доктор Стрейндж 2" остава начело на бокс-офис класацията на Северна Америка

Афиш Добави коментар

"Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" за трета седмица остава начело на бокс-офис класацията на Северна Америка, съобщи Асошиейтед прес.

Филмът с участието на Бенедикт Къмбърбач и Елизабет Олсън е добавил още 31,6 милиона щатски долара приходи от продажби на билети през изминалия уикенд, сочат данни на BoxOfficeMojo.com.

"Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" премина 800 милиона щатски долара приходи на глобалния пазар, с което надмина "Батман" като продукцията с най-много приходи за годината.

На второ място по зрителски интерес и приходи е "Имението Даунтън: Нова епоха" с натрупани 16 милиона долара от продадени билети. Анимацията "Лошите момчета" държи трета позиция с приходи от 6,1 милиона долара. Следва я "Соник: Филмът 2" с 3,9 милиона щатски долара и "Мъже" с 3,3 милиона долара.

"Всичко, навсякъде и наведнъж" излезе от челната петица и тази седмица е шести в класацията с приходи от 3,1 милиона долара, следван от "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор" с ,905 милиона долара, "Подпалвачката" с 1,9 млн. долара, "Изгубеният град" с 1,5 милиона долара и "Викингът" с един милион долара приходи.

През изминалата седмица водещите десет филма в класацията са събрали общо близо 70,4 милиона долара приходи в Северна Америка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино