Джулия Робъртс и Джордж Клуни се събират за романтична комедия

Афиш Добави коментар

Колегите от "Бандата на Оушън" и дългогодишни приятели Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще участват в новата романтична комедия "Билет за рая".

Джордж Клуни, Джулия Робъртс присъстват на представянето на "Пулсът на парите" на ежегодния 69-и филмов фестивал в Кан в Palais des Festival...

Джордж Клуни, Джулия Робъртс присъстват на представянето на "Пулсът на парите" на ежегодния 69-и филмов фестивал в Кан в Palais des Festivals на 12 май 2016 г.

© Depositphotos

В историята разведени съпрузи отиват в Бали, за да убедят собствената си дъщеря да не напуска съпруга си. Режисьор на филма ще бъде Ол Паркър (Ol Parker) работил по "Най-екзотичният хотел "Мариголд"" ("The Best Exotic Marigold Hotel") и "Mamma Mia! 2". "Билет за рая" (Ticket to Paradise) ще бъде продуциран от Universal и Working Title и ще започне да се снима тази година.

Робъртс и Клуни са работили заедно и в трилъра "Пулсът на парите" (Money Monster) от 2016 г. от Джоди Фостър. В края на 2020 г. Клуни пусна научната си фантастика Midnight Sky в Netflix. За Робъртс най-новите участия са в драмата "Бен се завърна" (Ben Is Back) и телевизионният сериал "Homecoming".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър