Джон Траволта и Самюъл Джаксън покориха мрежата с коледно видео

Свежо Добави коментар

Известните холивудски актьори Джон Траволта и Самюъл Джаксън за първи път заедно на екран, след снимките на "Първично" през 2003 г.

Джон Траволта и Самюел Л. Джаксън в  кадър от филма "Криминале"

Джон Траволта и Самюел Л. Джаксън в кадър от филма "Криминале"

Звездите от "Криминале" Джон Траволта и Самюъл Джаксън се срещнаха отново на снимачната площадка, като станаха герои в коледна реклама.

Докато всички в България търсят изгодни оферти за Черния петък 2020 , Холивуд вече активно се подготвя за коледните и новогодишните празници. Реклама на тема Коледа вече е в разгара си. И така, актьорите Джон Траволта и Самюъл Джаксън се срещат в коледната реклама на Capital One!

В новото видео Траволта става Дядо Коледа, който решава да провери списъка си за онлайн пазаруване за Коледа. Джаксън изведнъж се появява на екрана, с молба към колегата си да „задържи елените му“, тъй като той има някои съвети как може да спести пари.

Рекламата съдържа няколко препратки към култовата комедия на Куентин Тарантино, в която актьорите влизат в ролите на Винсент Вега и Жул Уинфийлд. Например, в един от кадрите Траволта танцува с г-жа Клаус, като неговия герой от "Криминале" с Миа Уолъс в изпълнение на Ума Търман.

Джон Траволта и Самюъл Джаксън се срещнаха за последно на снимачната площадка през 2003 г., докато снимаха трилъра "Първично".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър