Дисни уволни Джина Карано от “Междузвездни войни”

Скандал Добави коментар

Lucasfilm потвърди, че Джина Карано вече не е част от “The Mandalorian” след като публикува скандална публикации в социалните мрежи.

Джина Карано сподели публикация в TikTok, в която сравнява настоящия разделен политически климат в САЩ с нацистка Германия.

„Евреите са били бити по улиците не от нацистки войници, а от съседите им ... дори от децата. Тъй като историята е редактирана, повечето хора днес не осъзнават, че за да се стигне до там, нацистките войници лесно да могат да съберат хиляди евреи, правителството първо е накарало собствените им съседи да ги мразят, просто защото са евреи. Каква е разликата между това и да мразиш някого заради политическите му възгледи “, написа тя.

Хаштагът #FireGinaCarano бързо набра популярност в социалните медии.

Това не е първият скандал на Карано в публикации в Twitter, публикувани през ноември, актрисата се подиграва с носенето на маски на фона на пандемията на коронавируса и твърди, че е имало много измами с гласове по време на изборите през 2020 в САЩ. В друга публикация тя се подигра с хората, които използват предпочитани местоимения в социалните медии, като изброи „beep / bop / boop“ в нейната биография в Twitter. Действията и бяха приети като трансфобни.

След най-новия скандал на Карано в социалните медии, Lucasfilm публикува изявление в което заяви:

„Джина Карано понастоящем не е работи за Lucasfilm и няма планове тя да бъде част от проекти в бъдещето. Публикациите й в социалните медии, които опорочават хората въз основа на тяхната културна и религиозна идентичност, са отвратителни и неприемливи. "

Карано влезе в ролята на ловеца на глави Кара Дюн през първите два сезона на “The Mandalorian” на Disney + и изглеждаше, че ще я видим отново в поредицата. Предполагаше се, че Дюн ще бъде сред главните герои в новообявения “Rangers of The New Republic ” преди поредният скандал на Карано. Изглежда това вече няма как да се случи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър