Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям участваха във флашмоб в подкрепа на медицинските работници

Свежо Добави коментар

Почти всеки ден в социалните мрежи се появяват нови и нови флашмоби, насочени в подкрепа в борба с коронавируса.


В един от тях взеха участие децата на 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишния принц Уилям: шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и принц Луи, които скоро ще стане на две години. В инстаграм се появи видео, в което кралските наследници пляскат с ръцете.

Благодарим на всички лекари, медицински сестри, болногледачи, фармацевти, доброволци и други здравни работници, които работят неуморно, за да помогнат на всички пациенти с коронавирус, - се казва в поста към видеото.

Флашмобът беше наречен #ClapForOurCares, в превод „аплодисменти за тези, които се грижат за нас“.

Много знаменитости взеха участие в този флашмоб - 45-годишната Виктория Бекъм сподели видео, в което тя с 44-годишния си съпруг Дейвид Бекъм и техните деца: осемгодишния Харпър, 15-годишният Крус и 16-годишния Ромео, аплодират медицинските работници. Най-големият им син, 21-годишният Бруклин в момента е в САЩ, откъдето все още не може да се прибере вкъщи.

Радваме се, че тази вечер, заедно с цялата страна, можем да благодарим на смелите здравни работници и на всички служители на Националната здравна служба, които работят неуморно в борбата с коронавируса, - написа Виктория.

Инициативата, стартирана от Обединеното кралство, беше подкрепена и от Рейчъл Вайс и Даниел Крейг. Те аплодираха медиците заедно с актьорския състав на филма No Time To Die (Бонд 25).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър