Деми Ловато се раздели с годеника си Макс Ерик

Клюки Добави коментар

През юли тази година певицата Деми Ловато и годеникът й, актьорът Макс Ерик се сгодиха, а днес вече не са заедно.

Деми Ловато и Макс Ерих

Деми Ловато и Макс Ерих

© instagram.com/ddlovato/

Любовната идилия на Деми Ловато и Макс Ерих не продължи дълго. Два месеца след годежа и активна подготовка за сватбата, списание "Пийпъл" съобщава, че двойката се е разделила.

Стана известно, че отношенията между влюбените започнаха да се нагорещяват, което стана причина за раздори и впоследствие развалянето на годежа.

"Това беше трудно решение, но Деми и Макс решиха всеки да тръгне по пътя си и да се съсредоточи върху кариерата си. Уважението и любовта им един към друг остават и винаги ще си спомнят с добри чувства прекараното време заедно" - каза човек от обкръжението за списанието.

Носят се слухове, че певицата и актриса заподозряла, че избраникът и си прави ПР на нейн гръб. Докато други вярват, че камъкът на раздора е предстоящото пътуване на Макс до Атланта, за да работи по нов проект, който Деми не харесва.

Деми Ловато и Макс Ерих

Деми Ловато и Макс Ерих

© instagram.com/ddlovato/
"Те много се караха и Деми не искаше той да тръгне без нея", каза източникът.

Изненадващо е също, защото само преди седмици Деми Ловато сподели, че й се иска да се омъжи тайно за любимия си мъж. Тя сподели също, че си търси булчинска рокля, но не иска да е традиционна.

Деми Ловато и Макс Ерик се сближиха през март, малко преди да бъдат наложени мерките за изолация заради пандемията от COVID-19 и останаха заедно.

Семейството на Деми Ловато не хареса избора й на партньор в живота. Към момента двойката не е коментирала развалянето на годежа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър