Демет Оздемир има две мечти

Клюки Добави коментар

Известната актриса Демет Оздемир е много харесвана в различни страни по света заради сериалите си. Актрисата, която е превърнала името си в търговска марка, има две важни мечти.

Демет Оздемир в Свободен дух (Erkenci Kuş)

Демет Оздемир в Свободен дух (Erkenci Kuş)

Каква професия щеше да избере Демет Оздемир, ако не беше станала актриса? Актрисата, която обича да танцува и се занимава професионално с това, има един проект в главата си. Демет Оздемир иска да обучава младите хора, като отвори танцово училище и им предаде своя талант и опит. Както самата тя заявява, ако не беше избрала актьорската кариера, щеше да стане учителка по танци.

В свое интервю Демет описва своята вяра и цел: "Ако не бях станала актриса, щях да бъда учителка по танци. Може би ще преподавам на деца, които никога не са танцували и не могат да танцуват".

Демет Оздемир също има някои мечти по отношение на актьорството. Искайки да играе различни герои във филмите, актрисата се стреми да се развива в различни роли.

Демет Оздемир се е срещала в проекти с имена, които смята за пример по отношение на актьорското майсторство. Работила е с актриси като Биннур Кая, Сумру Явручук и Есра Ронабар и се смята за щастливка, тъй като е играла с тях. Коя е Демет Йоздемир?

"Имах голям късмет, че по пътя ми имаше хора, с които ми беше приятно да пътувам. Имената, с които все още не съм имал възможност да работя, но бих искал да работя с тях, са Халук Билгинер и Четин Текиндор."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Демет Оздемир #сериал