Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд в САЩ започна

Клюки Добави коментар

Започна изборът на съдебни заседатели по дългоочакваното дело, заведено от актьора Джони Деп срещу бившата му съпруга, актрисата Амбър Хърд, съобщи Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Деп съди Хърд за клевета, задето тя го представя като домашен насилник в статия във в. "Вашингтон пост", публикувана през 2018 г. В нея актрисата се представя като обществена личност, станала жертва на домашно насилие. В публикацията не се споменава името на Деп, но според него думите й ясно сочат към обвинения, които Хърд е отправяла другаде и според които тя е била жертва на физическо насилие в неговите ръце. Деп отрича тези обвинения.

Вижте повече

Джони Деп може да съди Амбър Хърд за 50 милиона долара

Съдия от Вирджиния постанови, че Джони Деп може да заведе дело за клевета на стойност 50 млн. долара срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

Малко повече от десет жени, някои от които с плакати "Справедливост за Джони", се присъединиха към други почитатели на актьора, развяващи пиратски флагове в чест на знаковата роля на Джони Деп във филмите "Карибски пирати" пред съда във Феърфакс, Вирджиния преди началото на съдебното заседание.

Вижте повече

Амбър Хърд съди Джони Деп за 100 милиона долара

Амбър Хърд отговаря на делото на бившия съпруг Джони Деп с ново дело, обвинявайки го, че е използвал тролове и фалшиви акаунти в социалните медии, за...

Съдия Пени Асарате наложи специални правила за делото, внесло блясъка на Холивуд в съда, в който се гледат основно дела срещу престъпници. Според правилата Деп и Хърд нямат право да позират за снимки или да дават автографи на територията на съда.

Очаква се делото да се гледа повече от месец.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джони Деп #Амбър Хърд