Coldplay и BTS издадоха съвместен сингъл

Свежо Добави коментар

Британската рок група "Coldplay" и южнокорейската кей-поп момчешка формация BTS издадоха съвместен сингъл, съобщи сайтът на сп. "Билборд".

Двете групи са написали парчето, озаглавено "My Universe", съвместно с известния шведски автор на хитове Макс Мартин. Изпълнителите пеят на английски и на корейски.

Съвместното парче "My Universe" е вторият издаден досега сингъл след "Higher Power", който ще фигурира в предстоящия нов албум "Music Of The Spheres" на "Coldplay".

За BTS това е четвъртият издаден сингъл за тази година след оглавилите чарта на "Билборд" "Butter" и "Permission To Dance" и песента на японски език

"Film Out" от компилацията им "The Best".

Преди издаването на сингъла "My Universe" двете групи оповестиха документален филм за създаването му, озаглавен "Inside My Universe", който ще излезе на 26 септември. "Coldplay" и BTS планират по-нататък да запишат и клип към парчето.

Феновете на южнокорейската кей-поп група междувременно обявиха съвместния сингъл на любимците си и "Coldplay" за "песен на годината", пише в. "Индипендънт".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Coldplay​ #BTS