Бургас даде старта на турнето с каузи “Две пътеки - Спринт и приятели“ 2022

Афиш Добави коментар

Легендарната рок група „СПРИНТ“ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров – ПР и изпълнител, Захари Чернев, група „Хоризонт“ и още приятели на групата обединиха творчеството си в подкрепа на две каузи с изключително обществено значение за България - Националната кампания "Роди дете в България" и Каузата "За повече българска музика в националния ефир".

„Роди дете в България“ популяризира инициативите на Фондация „Мечта за дете“ и на Информационната кампания под надслов „Да сверим биологичния си часовник на време“ и оказва подкрепа на жени и двойки с репродуктивни проблеми, а каузата „За повече българска музика в национален ефир“ отново стана актуална и обедини утвърдени и млади музиканти и изпълнители в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

Лятното турне “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се провежда в различни курорти на нашето красиво Черноморие. То ще продължи и през есента в други градове на страната и ще обединява изкуството и социалните послания в подкрепа на обществено-значимите каузи.

В подкрепа на концерта, който събра публиката на откритата сцена „Охлюва“ се включиха община Бургас, както и местни творци, които прегърнаха каузите и с радост приеха да бъдат техни посланици.

По време на концерта бяха раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените.

Турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се организира от СПРИНТ Продакшън с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Основни партньори са „Агенция за публични комуникации „Профайл“, Фондация „Мечта за дете“, Агенция „Сребърен ключ“, медиен портал „Мама Зона“, медиен портал My Family, Сдружение „Жени с кауза“, Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“.

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър