BTS звездите поздравяват Джин за рождения ден

Свежо Добави коментар

Феновете на BTS са щастливи, след като като групата сподели поредица от снимки в Twitter, за да отпразнува рождения ден на Джин.


Ким Сок Джин стана на 28 на 4 декември. Колегите му се погрижиха да отбележат случая в социалните медии - за радост на армията на BTS.

Шуга беше първият, който празнува с Джин с туит публикуван в официалната страница на BTS. То гласеше: „Джин! Честит рожден ден ти скоро ще навърши 30, но скоро ще те последвам.”

RM беше следващият. Той сподели няколко снимки и написа: “Джим хюнг честит рожден ден на теб и поздравления за пускането на Abyss. За мен беше чест да помогна, въпреки че беше [малка] роля. Нека бъдем щастливи.”

Джимин сподели селфи с Джин и написа: „Нашият хюнг пее много добре. Честит рожден ден на теб, моляте, живей дълъг и здрав живот #JinHyungHappyBday #Jimin.“

Джей-Хоуп същи сподели селфи с Джин и написа: “Нашият красив хюнг Честит рожден ден #HaapyJinDay.” Той сподели и задкулисно видео на момчетата на сцената по време на репетиции.

Въпреки че бяха принудени да отменят световното си турне през 2020 г. поради пандемията, BTS издаде два албума Map of the Soul: 7 и BE, които излезе миналия месец.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #BTS