BTS се устремяват към "Грами" с новия си сингъл

Свежо Добави коментар

Членовете на южнокорейската кей-поп група BTS отново се устремяват към награда "Грами" с новия си сингъл "Butter", който от днес е на музикалния пазар, предаде Ройтерс.

Момчетата се надяват да надградят миналогодишния си успех, когато станаха първата кей-поп формация, номинирана за водещото музикално отличие.

Миналата година, когато отбелязаха пробива си в САЩ, BTS бяха номинирани за "Грами", но не успяха да спечелят. На церемонията за музикалните отличия момчетата изпълниха първото си изцяло англоезично парче "Dynamite".

"Разбира се, че искаме да спечелим "Грами". Това още е валидно и стремежът ни е да го постигнем с "Butter". Надяваме се на добри резултати", заяви текстописецът и рапър Суга на пресконференция в Сеул.

По думите на изпълнителя "Butter" - вторият им англоезичен сингъл след "Dynamite", е забавно лятно парче.

BTS ще представят новата си песен на предстоящата церемония за музикалните награди на "Билборд" в понеделник. Момчетата са с четири номинации за отличията.

Вокалистът Джимин на свой ред изрази съжаление от името на цялата група, че няма да могат да отбележат на живо с феновете осмата си годишнина, която ще бъде чествана виртуално заради коронавирусната пандемия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #BTS #BTS