Бритни Спиърс приe официално попечителството ѝ да бъде прекратено

Клюки Добави коментар

Адвокатите на певицата Бритни Спиърс са внесли в съда документ, с който тя се съгласява официално с предложението на баща си попечителството, което контролира живота й от 2008 г., да бъде прекратено, съобщи Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Адвокат Матю Розенгарт е депозирал в съда в Лос Анджелис документ, с който тя "напълно се съгласява" с бързото прекратяване на попечителството, за което баща й Джеймс Спиърс се обяви на 7 септември.

Бритни Спиърс за първи път се обявява пред съда за прекратяване на попечителството, макар по време на съдебни слушания да го е заявявала нееднократно.

В съдебния документ певицата подчертава, че за нея е по-важно баща й вече да не участва в контрола над живота й и това е представено като "необходима първа и значима стъпка към свободата на госпожица Спиърс и за прекратяване на кафкианския кошмар, наложен от баща й, за да могат достойнството и основните й свободи да бъдат възстановени".

Затова певицата настоява Джеймс Спиърс да бъде лишен от ролята си на попечител на финансите й до 29 септември, когато е следващото съдебно заседание по иска й за прекратяване на попечителството.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Бритни Спиърс