Брендън Юри изследва детството си в Лас Вегас в нов албум

Свежо Добави коментар

Певецът Брендън Юри ще направи ретроспекция на музикалната си кариера и детството си в Лас Вегас в новия албум на групата му „Паник ет дъ диско“ (Panic! At The Disco).

Дискът носи заглавието "Viva las vengeance" и ще излезе на пазара на 19 август, съобщават от „Орфей Мюзик“.

Всичко от албума си Юри е записал на живо на лента в Лос Анджелис с продуцентските си партньори Джейк Синклеър и Майк Виола. "Viva Las Vengeance$ е поглед назад към това, което бях преди 17 години, и към това, което съм сега, с обич, каквато нямах преди. Не осъзнавах, че правя албум, и имаше нещо в касетофона, което ме караше да съм честен“, коментира певецът и основател на номинираната за „Грами“ група.

Дни след премиерата на албума бандата ще стартира и турне. То ще започне от Остин, Тексас на 8 септември и ще премине през Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон и др.

Един долар от всеки билет, продаден в Северна Америка, и едно евро или британски долар в Европа и Обединеното кралство ще отиде за фондацията на групата. Тя подкрепя организации, защитаващи правата на човека за всички хора и общности, подложени на дискриминация или злоупотреба въз основа на пол, раса, религия, сексуална ориентация и полова идентичност.

"Viva Las Vengeance" е първият албум на групата след "Pray for the wicked" от 2018 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър