Бременната Криси Тейгън в болница с тежко кървене

Клюки Добави коментар

Криси Тейгън разкри, че е била хоспитализирана в неделя вечерта, след като е страдала от кървене през последния месец на бременността си.

34-годишната манекенка Криси Тейгън очаква третото си дете с 41-годишния си съпруг Джон Леджънд. Вече е известно, че двойката ще има син . През последните седмици звездата е на леглото, за което вече спомена. Сега обаче тя се нуждае от хоспитализация поради тежко кървене.

"Всички знаете, че вече няколко седмици съм на почивка в леглото. И това е много сериозна почивка в леглото. Например ставам, за да отида бързо до тоалетната, и това е всичко. Къпя се два пъти седмично, не се къпя. Винаги съм кървела. Аз съм на около половината от бременността си и вече месец кървя. Всеки път, когато отида в банята, започвам да кървя, но честно казано, дори само да лежа там, кръвта пак ще тече. Но днес разликата беше, че изглеждаше, че са пуснали крана и са го оставили отворен. Толкова е странно, защото се чувствам толкова добре." - призна Криси.

Криси отбеляза, че обикновено е в отлично настроение по време на бременността си - споделя, че се чувства много по-щастлива, отколкото когато не е бременна, така че тази ситуация е изключително трудна за нея, за да се примири.

Заедно с нея в болницата е съпругът й, който се грижи за нея и й оказва цялата необходима помощ.

Моделката също така помоли всички свои фенове с медицински опит да спрат да я диагностицират:

"Не мога да изразя с думи колко бих искал да спрете игрите си за отгатване. Трябва да ми повярвате, че имам много добри лекари, които знаят какво правят. Споделям много, но не абсолютно всичко" - отбелязва Тейген.

В крайна сметка моделката призна, че плацентата й е много слаба, но Криси се чувства добре, а детето много се движи и расте здраво и силно. Тейген каза, че тя и бебето и трябва да преживеят следващите няколко седмици, за да излязат от опасната зона.

Звездата също се обърна към приятелите си и ги помоли да спрат да я съжаляват, тъй като тя се чувства абсолютно нормално.

Звездата зачена първите си деца, четиригодишната дъщеря Луна и двугодишния син Майлс, с помощта на инвитро процедури.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Криси Тейген