Специална предпремиерна прожекция на "Братя"

Афиш Добави коментар

От 7 септември в ефира на Нова тв тръгва новия крими сериал "Братя". Екипът на Нова телевизия и "Hidalgo Productions" организираха предпремиерна прожекция на новия криминален сериал "Братя" в "Платформа А6" на НДК снощи.

Част от екипа на крими сериала "Братя"

Част от екипа на крими сериала "Братя"

© Стефан С. Марков, Bulphoto

Актьорите, екипът на филма и специални гости се събраха в „Платформа А6” в НДК за специална предпремиерна прожекция на на двоен епизод.

"Братя" е един от трите български сериала, които ще бъдат излъчвани в ефира на телевизията тази есен. В него освен заплетените криминални престъпления, зрителите ще видят и затрогващи човешки взаимоотношения. От верни приятели двамата братя Борис и Драгомир Донкови се превръщат в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг в битка за любовта на една и съща жена.

Сериалът „Братя“ разказва историята на двама братя, които съдбата превръща във врагове. „Братя“ предлага заплетени криминални сюжети в съчетание с дълбоки човешки взаимоотношения, вълнуващи обрати и драматични любовни линии.

В героите от сериала се превъплъщават актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други.

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият на новата криминална драма е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър