Боб Дилън се завърна на сцената онлайн

Клюки Добави коментар

След година и половина далеч от публиката заради пандемията, неуморният Боб Дилън се завърна на сцената с концерт в неделя, макар и онлайн, съобщи Асошиейтед прес.

Той изнесе концерт за фенове, платили по 25 щатски долара, за да гледат концерта онлайн на стрийминг платформата Veeps. Шоуто беше по-скоро стилизиран черно-бял филм, в който 80-годишният певец и група от четирима музиканти се изявяват в клуб, в който публиката, предимно от пушачи, почти не обръща внимание на Дилън.

Той не е изнасял концерти на живо от декември 2019 г., като пандемията постави край на турнето му "Never Ending tour". От 1988 г. той непрекъснато се изявяваше пред публика. През 2019 г. имаше 78 концерта, а през 2018 г. - 84 изпълнения.

Публиката на шоуто "Shadow Kingdom" бе от актьори, които не аплодираха изобщо. Сред музикантите имаше акордеонист, нямаше барабанист, а музиката бе основно фолк, блус и кънтри вместо рокендрол. На някои парчета Дилън си акомпанираше на акустична китара. Той наблегна на произведения от началото на кариерата си, сред които и рядко представяните пред публика "Queen Jane Approximately'' и "Wicked Messenger''. Концертът с общо 13 изпълнения продължи по-малко от час и завърши с версия на "It's All Over Now, Baby Blue''.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Боб Дилън