Блогър изгори демонстративно мерцедеса си онлайн

Скандал Добави коментар

Популярен блогър изгори своя Mercedes за 140 000 евро заради конфликт с местния дилър на марката. Блогърът обвинява известната компания, че е игнорирала проблемите му с автомобила.

Руският видео блогър Михаил Литвин публикува видео в канала си в YouTube, където полива с бензин и изгаря колата си Mercedes AMG 63 GTS, на стойност 13 милиона рубли (приблизително 140 000 евро).

Я долго думал, что сделать со своей Акулой после конфликта с компанией Мерседес...По-моему идея ОГОНЬ! Вот и все...The end...Них*я не хэппи...

Причината за действията му е неизправност в автомобила, която официалният дилър не е успял да отстрани. Марката засега не е коментирала претенциите на блогъра. По време на излъчването на живо видеото е имало 8,87 милиона гледания, аудиторията на канала е била 4,9 милиона абонати. В Instagram 11,2 милиона души са се абонирали за Lytvyn.


Блогърът разкрива подробностите за конфликта в друго свое видео в YouTube. Според Михаил Литвин той е купил автомобила през май 2019 г. и за една година той се е повреждала пет пъти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Mercedes