Българската певица Валентина записа новата си песен в студиото на „Бийтълс“

Клюки Добави коментар

Българската певица Валентина записа новата си песен в студиото „Аби роуд“ на „Бийтълс“ в Лондон. Проектът е озаглавен „When You Kiss Me“, а премиерата му е днес, съобщават продуцентите от Fa&Mi Music/MonoShake Music.

Текстът е дело на Валентина, а по музиката тя работи съвместно с Фабрицио Паризи и Васил Иванов (The Editor). Двамата са автори и на аранжимента на песента. Тандемът стои и зад други проекти на певицата Feel Like и Let It Play.

„Да работя в емблематичното „Аби роуд“ беше като сън. “When You Kiss Me” е записана на микрофона на самия Мик Джагър. Разгледах и другите студия, включително това за запис на цял симфоничен оркестър, където слушах репетиция - такива мащаби, толкова висококачествена техника, имах чувството, че съм в музикалния рай“, казва Валентина.

Тя е получила позволение за снимане вътре в студиото, където по принцип е забранено, а кадрите ще станат част от ново видео към проекта “When You Kiss Me”, който ще излезе скоро.

Песента се реализира с подкрепата на национален фонд „Култура“. Дигиталната дистрибуция на песента е поверена на Warner music/Орфей мюзик.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър