Блейк Лайвли стана брюнетка за предстоящата си роля във филма "Никога повече"

Клюки Добави коментар

Феновете на Блейк Лайвли бяха изненадани тази седмица, когато актрисата дебютира с нова дръзка визия в своята Instagram Story. 35-годишната актриса замени характерната си руса коса с кафява, като накара феновете си да се чудят какво е предизвикало тази промяна.

Блейк Лайвли в “Лесна услуга”

Блейк Лайвли в “Лесна услуга”

Оказва се, че новият цвят на косата на Лайвли може би е заради най-новата ѝ роля във филмовата адаптация на бестселъра на Колийн Хувър "Никога повече". Актрисата ще влезе в главната роля и ще си партнира с Джъстин Балдони, който ще бъде и режисьор на филма.

© Instagram

Хувър изрази възторга си от актьорския състав във видеоклип в Instagram, споделен в четвъртък. В клипа тя се разчувства, докато стои пред дома от детството си и благодари на майка си, от която, по думите ѝ, книгата е "леко вдъхновена". По-нататък тя разкрива, че Лайвли ще играе ролята на Лили във филма.

Филмът ще разказва историята на Лили, току-що завършила университет жена, която среща и се влюбва в мъж на име Райл. Докато двамата се сближават, в живота на Лили се завръща стар пламък, който застрашава разрастващия се романс между нея и Райъл. Сценарият ще бъде написан от Кристи Хол.

Лайвли и Балдони "имат всичко необходимо, за да вдъхнат живот на тези герои", казва Хувър във видеото си.

Хувър каза още: "Когато за първи път срещнах Джъстин Балдони, който ще режисира филма по Никога повече, веднага поисках той да бъде Райл.“
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Блейк Лайвли #кино