Би Ти Ес ще има свое шоу на платформата „Епъл Мюзик 1“

Свежо Добави коментар

Момчетата от кей поп групата Би Ти Ес разкриват пътя към славата и превръщането си в суперзвезди в ново радио шоу на „Епъл Мюзик 1“, съобщава Асошиейтед прес.

Програмата с три епизода „BTS Radio: Past & Present'' дебютира на 28 май. Всяка седмица, до излизането на новия албум „Proof“ на групата 10 юни, ще бъде излъчван по един епизод от поредицата.

Номинираната за наградата „Грами“ група ще поведе слушателите по пътя им към славата, споделяйки с феновете си истории и песни, които са ги формирали, като хитовете им „Dynamite" и „Butter".

„Искаме да използваме това радио шоу, за да отбележим с вас девет години от създаването на Би Ти Ес. Всеки епизод е посветен на вас. Песните ни помагат да разкажем нашата история.“, каза Ар Ем от седемчленната момчешка банда.

В първия епизод Би Ти Ес описват създаването на групата чрез музика, която е вдъхновявала стила им. Във втория епизод, който ще се излъчи на 3 юни, групата избира някои от любимите си песни.

В последния епизод, на 10 юни, момчетата от корейската сензация разкриват как са стигнали до световна слава.

Междувременно стана известно, че момчетата от Би Ти Ес ще бъдат в Белия дом на 31 май по покана на президента Джо Байдън, за да обсъдят случаите на дискриминация на азиатската общност в Америка, съобщава Ройтерс.

Американският президент ще е домакин на една от най-влиятелните момчешки групи в света и заедно ще обсъдят „включването и представителството“ на азиатските народи, но също и „расистките престъпления и дискриминацията срещу азиатците, които стават все по-важни теми през последните години“, се казва в изявление на Белия дом.

Срещата е част от събитията, с които се чества азиатската общност в Америка и се осъжда всяка проява на расизъм.

Южнокорейските звезди са известни със социалната насоченост на текстовете си и участието си в обществено значими кампании, които дават шанс да бъде чут гласът на младите хора.

„Джо Байдън и Би Ти Ес ще обсъдят важността на всяка гледна точка, както и това те да продължат да бъдат посланици на надежда и оптимизъм в целия свят“, се казва още в изявлението на Белия дом.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #BTS