Бен Афлек и Ана де Армас живеят заедно?

Клюки Добави коментар

Мести ли се Ана де Армас при гаджето си Бен Афлек?

© Instagram

Бен Афлек и Ана де Армас може би правят следващата стъпка във връзката си.

Според списание PEOPLE, през уикенда актрисата била забелязана да мести нещата си в резиденцията на Афлек в Лос Анджелис от дома си във Венис, Калифорния.

"Тя имаше огромна усмивка и изглеждаше много развълнувана от това да живее с Афлек", казва източник пред PEOPLE."Бен и Ана наистина имат чувства един към друг и се чувстват много добре заедно", казва приятел на двойката пред PEOPLE. "Ана е наясно, че семейството му е на първо място. И оценява това. Работят много усилено за този баланс."

В последно време Ана де Армас прекарва доста време с Бен Афлек и децата му, които споделя с бившата съпруга Дженифър Гарнър: Виолет на 14 и Серафина на, както и Самюел на 8.

View this post on Instagram

🖤🎶🎩

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Афлек и де Армас имат връзка от началото на март, когато бяха видени на екскурзия до нейната родна Куба. След това се отправиха към Коста Рика за романтична ваканция, преди да се върнат в Лос Анджелис.

Ана Де Армас потвърди връзката им в Instagram през април, когато тя сподели снимки на себе си и Бен Афлек, как прекарват време заедно на нейния 32-и рожден ден.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ана де Армас #Бен Афлек