Бащата на Матю Макконъхи умира, докато прави сеkс

Клюки Добави коментар

Американският актьор Матю Макконъхи прави шокиращо разкритие в автобиографичната си книга „Зелени светлини“, чиято премиера е утре.

През 1992 г. баща му, Джеймс, умира от инфаркт, докато прави секс със съпругата си Кей.

„Майка ми се обади и каза, че баща ми е мъртъв. Коленете ми се подкосиха. Не можех да повярвам. Той ми беше баща. Никой и нищо не можеше да го убие. С изключение на мама “, спомня си актьора.

Според него баща му винаги е казвал на него и на братята му, че ще умре в леглото със съпругата си.

"И точно така се случи. Получил е инфаркт, докато е изпитвал оргазъм, който е бил причина за смъртта му".

Матю Макконъхи признава, че родителите му са имали доста трудни отношения - сравнява ги с Тихия океан по време на буря. Двойката се развежда два пъти и се жени три пъти. В същото време актьорът подчертава, че в брака му с Камила Алвес царува любов.

Матю Макконъхи започва своята актьорска кариера през 1991 година. Носител е на награди „Оскар“, „Златен глобус“, „Сатурн“, „Сателит“, „Златна камера“, „Изборът на публиката“ и награда на „Гилдията на киноактьорите".

Участва във филми като като „Време да убиваш“, „Контакт“, „Амистад“, „Сватбеният агент“, „Царството на огъня“, „Адвокатът с Линкълна“, „Клубът на купувачите от Далас“, „Вълкът от Уолстрийт“, сериалът „Истински детектив“ и още около 60 други филми.

Вижте, кои филми с Матю Макконъхи можете да гледате на телевизионния екран

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Матю Макконъхи