Акуафина се присъединява към Никълъс Холт и Никълъс Кейдж във филма "Рънфилд"

Клюки Добави коментар

Рапърката, актриса и носителка на "Златен глобус" Акуафина е най-новото попълнение в актьорския състав на филма "Рънфилд" на "Юнивърсъл пикчърс", съобщи "Холивуд рипортър".

© Depositphotos

Главната роля на Томас Рънфилд - поклонник и помощник на граф Дракула, изпълнява актьорът Никълъс Холт. Като прочутия вампир зрителите ще видят Никълъс Кейдж. Режисьор на филма е Крис Маккей ("Война в бъдещето").

В какъв образ ще се превъплъти Акуафина на този етап не се споменава.

Рапърката с успешни изяви като актриса е позната с ролите си във филми като "Луди богати азиатци", "Бандитки", "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" и "Сбогуването", която й носи "Златен глобус". С нейния глас говори Сису в анимацията "Рая и последният дракон".

Вижте повече

Никълъс Кейдж ще се превъплъти в образа на граф Дракула

Холивудският актьор Никълъс Кейдж е подписал договор с "Юнивърсъл пикчърс" за участие в новия филм "Рънфилд" на Крис Маккей за поклонника и помощник на граф...

Персонажът, чиято история разказва филмът "Рънфилд", се появява за първи път в романа "Дракула" (1897) на писателя Брам Стокър. Томас Рънфилд е обсебен от вампира пациент в лудница, който се храни с мухи и паяци и вярва, че пиенето на кръв ще му донесе безсмъртие. С такава молба той се явява пред Дракула, който не гори от особено желания да направи своя привърженик безсмъртен.

Автор на сценария за "Рънфилд" по оригинална история на Робърт Къркман ("Живите мъртви") е Райън Ридли.

Подробностите около сюжета на новия филм се пазят в тайна. Самият проект е описан като модерна приключенска история с комедиен привкус.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Акуафина