Актьорът от "911: Тексас" Ронен Рубинщайн се разкрива като бисексуален

Клюки Добави коментар

Актьорът от сериала "911: Тексас" Ронен Рубинщайн се разкрива като бисексуален с подкрепата на приятелката си.

"Напълно се идентифицирам като бисексуален", казва Рубинщайн пред Variety. "Буквално ме побиха тръпки, като казах това. Чувствам се толкова добре да говоря за това, толкова добре е най-накрая да се чувствам комфортно с това."

Приятелката на Рубинщайн - Джесика Паркър Кенеди го подкрепя и настоява той да приеме истинската си същност.

"Всъщност тя е един от първите хора, които ме призоваха да го направя", казва Рубинщайн за Кенеди. "Тя каза: "Има ли нещо, за което трябва да поговорим? И аз казах: "Може би. Не знаех как ще протече този разговор. И той премина вероятно толкова добре, колкото може да премине.”
"Тя определено ме насърчи да говоря за това и да живея истината си", добавя той. "Тя каза: "Обичам те такъв, какъвто си, с пълната ти същност и хората ще те обичат такъв, какъвто си, с пълната ти същност."

Връзката му с Кенеди не се е променила, откакто е разкрил, че е бисексуален.

"Тя просто понякога се шегува: "Само не ме оставяй заради Хари Стайлс", казва Рубинщайн с усмивка.

Рубинщайн казва, че е решил да даде това интервю на Variety, защото иска да помогне на младежи с хомосексуални наклонности, които боят да излязат на светло.

"Искам хората да знаят, че това е една обнадеждаваща и щастлива история", казва той. "Искам хората да знаят, че не са сами и че това определено е нормално. Повярвайте ми, знам, че не е лесно. Моят път изобщо не беше лесен, но това е просто още едно нещо, което мога да споделя с хората, за да им помогна и да знаят, че съм тук за тях."
"Най-голямото нещо за мен е, че там, откъдето идвам, хората като мен и тези, които са се идентифицирали като бисексуални, гейове или като част от общността, просто не са добре дошли. Това е толкова брутално честно", казва той. "Или се сблъскваш с безумни количества ругатни, като например думата на “п”, която се хвърляше постоянно, или ще ти набият задника, ако си гей.”

Рубинщайн, който е роден в Израел и се премества в Стейтън Айлънд, когато е на пет години, казва, че израстването му на това място - без да назовава изрично нито едно от двете - е повлияло на решението му да остане скрит.

Рубинщайн споменава феновете на героя му от “911: Тексас” като една от причината да се разкие сега.

"Феновете, особено феновете на Тарлос, са една от най-големите причини, поради които най-накрая се почувствах в безопасност и удобно да говоря за това и най-накрая да го приема и да се радвам."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ронен Рубинщайн