Актрисите от "Сексът и градът" дълбоко натъжени от обвиненията срещу Крис Нот

Клюки Добави коментар

Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис отговориха на ситуацията с Крис Нот. Те направиха съвместно изявление цитирано от The Hollywood Reporter.

"Дълбоко сме натъжени от обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които се осмелиха да разкажат за своя болезнен опит. Знаем, че това е трудно решение и им благодарим за него", се казва в изявлението.

Американският актьор Крис Нот е отстранен от сериала The Equalizer заради обвиненията в сексуално посегателство срещу него, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на изявление на продуцентската компания Universal Television.

Заради обвинения в изнасилване от Крис Нот се дистанцира и агенцията, с която през септември актьорът подписа договор да го представлява във филмовата индустрия. Също така се провали и сделката на Нот за продажба на марката му текила Ambhar на компанията за напитки Entertainment Arts Research.

Актьорът губи 12 милиона долара, а според слуховете и съпругата си, която решава да прекара Коледа отделно.

Както стана известно две жени обвиняват американския актьор Крис Нот, известен с ролята си на Мистър Биг в "Сексът и градът", в сексуално посегателство.

Други две жени твърдят, че са били сексуално насилвани от Крис Нот. Според една от жените изнасилването е станало през 2015 г. в апартамента на актьора, където той я поканил след вечеря. Другата жена твърди, че е била сексуално нападната от актьора в апартамента му в Западен Холивуд през 2004 г., когато е била на 22 години. Тогава тя не съобщава за Нот в полицията, тъй като се опасява, че няма да ѝ повярват и ще я уволнят от голяма фирма, която работи с Нот и други известни личности.

Самият актьор отрича обвиненията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър