Адисън Рей се появи само по сутиен на наградите на MTV

Суета Добави коментар

Звездата от TikTok Адисън Рей не остави много на въображението на филмовите и телевизионните награди на MTV

© Instagram

На церемонията по връчването на филмовите и телевизионните награди на MTV в неделя Адисън Рей беше пблечена в прозрачен мрежест сутиен. 20-годишната инфлуенсърка показа деколтето си и носеше украсена с верижки черна макси пола на Christopher Esber. Адисън допълни оскъдното си облекло с бижута от Le Vian и Djula, както и със (скрити) токчета на Stuart Weitzman.

© Instagram

Когато я попитаха за сребърната верижка на корема ѝ, Адисън разкри пред Entertainment Tonight, че бижуто "всъщност е част от полата", и се завъртя, за да покаже как двете части са прикрепени отзад.

© Instagram

20-годишната TikTok звезда носеше косата си разпусната на плажни вълни, а за завършек на визията беше избрала опушени очи, малко руж и неутрални устни.

Embed from Getty Images

Адисън беше придружена от колегата си от "He's All That" Танър Бюканън. Те получиха комплименти за координирания си изцяло черна визия, когато Адисън намекна, че са говорили преди събитието, за да обсъдят тоалетите си.

Адисън обсъжда актьорския си дебют в ролята на Паджет Сойер в римейка на Марк Уотърс на филма на Робърт Искоув от 1999 - “Тя е върхът”, чиято премиера е на 27 август по Netflix.

"Определено приличам на героя си! Аз и Паджет имаме много прилики", каза Рей на червения килим.
Embed from Getty Images

Рей по-късно се преоблече в зелена флорална рокля с драматичен шлейф и бели обувки, за да връчи трофея за най-добра целувка заедно с Бюканън. На сцената те се целунаха и Бюканън отбелязва, че са "прекарали месеци в усъвършенстване на техниката си" за He's All That.

Рей - която може да се похвали със 128,4 млн. последователи в социалните мрежи - отскоро е необвързана, след като през март прекрати двугодишната си романтична връзка с Брайс Хол.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Адисън Рей