Адел остава за втора седмица начело на класацията на "Билборд" за албуми

Свежо Добави коментар

Певицата Адел за втора поредна седмица е начело на класацията на "Билборд" за албуми с новия си "30".

Албумът е генерирал 288 000 еквивалентни единици на пазара в САЩ през седмицата, приключила на 2 декември, сочат данни на Ем Ар Си Дейта. Приходите са с 66 на сто по-малко от 839 000 еквивалентни единици от продажби миналата седмица, при дебюта на албума на Адел в чарта.

Въпреки това пазарният дял е най-големият за втора седмица, след "Scorpion" на Дрейк, набрал 335 000 еквивалентни единици във втората си седмица на пазара, приключила на 21 юни 2018 г.

Албумът "Red" на Тейлър Суифт също запази второто си място от миналата седмица.

Бившият номер 1 на Майкъл Бубле "Christmas" се изкачи на трето от девето място. Албумът беше номер едно в класацията в продължение на пет седмици в края на 2011 г. и началото на 2012 г.и се завръща в топ 10 всяка година оттогава по Коледа.

Оливия Родриго и нейният "Sour" идват на четвърто от осмо място миналата седмица, след промоцията на виниловото издание на албума в търговска верига.

"Certified Lover Boy" на рапъра Дрейк слезе от трето на пето място, а бившият номер "Dangerous: The Double Album" на Морган Уолън изпадна от пета на шеста позиция в класацията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Адел