Брадли Купър: Управлявам предучилищна за един човек

Клюки Добави коментар

Брадли Купър се шегува, че ръководи „предучилищна за един човек“ на фона COVID-19

Брадли Купър разкри как прекарва карантината с майка си Глория Кампано и дъщеря си Леа.

45-годишният актьор наскоро сподели пред Антъни Рамос в интервю за списание Interview, как се справят със семейството си у дома по време на продължаващото блокиране поради коронавируса. Давайки поглед зад кулисите в живота си като баща на 3-годишната Леа Де Сейн. Той също така разкри, че не е напускал къщата заради здравето на майка си.

„Аз съм с дъщеря си, майка си и двете си кучета и не сме излизали от къщата“, сподели Купър. "Майка ми ще стане на 80 години, с колостомия е, така че не мога да пусна никого в къщата. И не мога да напусна къщата, защото ако тя го хване, това е края.”
“Живеем в малка градска къща, за щастие има заден двор. Управлявам предучилищна за един човек. Ставаме и правим уроци по плуване във ваната.”, казва още актьора.

Леа е на три години и е единственото дете на актьора от модела Ирина Шейк. Двамата сложиха край на връзката си през юни 2019 г. след 4 години заедно, а като официална причина посочиха разминаващите им се графици, отчуждаващи ги един от друг.

Въпреки прекратяването на връзката им, Купър и роденият в Русия модел искат да поддържат здравословни отношения един с друг заради дъщеря си.

"Ясно е, че Брадли и Ирина имат едни и същи цели за дъщеря си", каза източник за People. "И двамата са прекрасни родители."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Брадли Купър