Амбър Хърд съди Джони Деп за 100 милиона долара

Скандал Добави коментар

Амбър Хърд отговаря на делото на бившия съпруг Джони Деп с ново дело, обвинявайки го, че е използвал тролове и фалшиви акаунти в социалните медии, за да разпространи клевети и да съсипе живота й.

© Instagram

Хърд подаде документи, с които иска "несериозния иск" на бившия й срещу нея да бъде игнориран в съда във Вирджиния - като същевременно иска удвоен размер на компенсаторните вреди, които той е поискал от нея.

Актрисата заяви, че най-накрая е „отвърнала на удара“ с подаването на документите на 9 август, докато двойката все още очаква решение на съдията за подобна съдебна битка с Деп във Великобритания.

Embed from Getty Images

Хърд твърди, че делото на Деп в САЩ просто продължава неговата „злоупотреба и тормоз“ - и отново го обвини в „неистово физическо насилие“, докато я нарича „с най-ужасните имена“, включително „к*рва“, „отвратително прасе“ и „долна риба пълна с нечовешка измет“.

„Не задоволен от това да позволи на съдебните заседатели да решат този иск, г-н Деп и / или неговите агенти, действащи от негово име, са организирали фалшива и клеветническа кампания“, твърди новият иск.
Embed from Getty Images

За целта той контролира „десетки, ако не и стотици“ ботове и „акаунти в социалните медии, създадени специално с цел тормоз kdo нея“, се казва в заявката - предполагайки, че някои дори могат да бъдат обвързани с Русия.

„Тези акаунти са предназначени да навредят на г-жа Хърд и нейният живот, без да бъдат пряко проследими до г-н Деп“, се казва в съдебните книжа.
Embed from Getty Images
„Този поток от фалшиви и клеветнически обвинения срещу г-жа Хърд е опит за унищожаване на нейния живот и кариера, просто защото е била жертва на домашно насилие и тормоз от страна на г-н Деп и е имала дързостта и смелостта да накрая да сложи край “, пише още в иска.

Делото на Джони Деп беше предизвикано от статия, написан от Амбър Хърд във Вашингтон Пост, наричайки себе си жертва на домашно насилие. Тя твърди, че то трябва да бъде отхвърлено отчасти, защото не е посочила актьора като неин насилник.

Embed from Getty Images

Обратният иск на Амбър Хърд обвинява бившия й, че я съди многократно, за да „остане актуален, тъй като иначе звездата му угасва“.

Делото във Вирджиния трябваше да започне през януари, но Джони Деп наскоро поиска то да бъде отменено за по-късно, за да може да заснеме „Фантастични животни 3“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Амбър Хърд #Джони Деп