23 годишната актриса и модел Дейзи Коулман, се самоуби

Скандал Добави коментар

23 годишната американска актриса и модел Дейзи Коулман, се самоуби, защото не могла да преживее изнасилване на 14-годишна възраст.

© Сн.: Instagram

По думите на майката на Дейзи, която съобщи във Фейсбук за трагедията и сподели, че дъщеря й така и никога не е успяла да справи с последствията от ужасната психологическа травма, която е получила на 14-годишна възраст. Майката каза, че дъщеря й е спряла да общува и контактува с всички.

"Дейзи така и не успя да се възстанови от травмата, която преживя на 14-годишна възраст. Тя беше моята най-добра приятелка и прекрасна дъщеря. Мисля, че искаше да ми докаже, че мога да живея без нея. Но не мога. Бих искала да поема цялата й болка", се казва в публикацията.

Когато била ученичка, Дейзи Коулман и приятелката й са станали жертви на сексуално насилие.

Коулман заедно с приятелка избягала от дома си, за да се срещнат със свой познат, 17 годишния ученик от същото училище, който е внук на бившия американски сенатор Матю Барнет. Всичко, което се случило, било снимано. След това Барнет откарал Коулман до къщата й и я оставил на верандата. Според майката на Дейзи температурата през ношта е била почти нулева, а сутринта, когато намерила дъщеря си на верандата, косата на момичето била мокра и замръзнала.

Впоследствие, започнал тормоз за момичето в социалните мрежи и започнали анонимни заплахи към семейството й. Майката на Дейзи била уволнена от работата, а къщата им изгоряла при странни обстоятелства. А младежите, които ги малтретирали, се отървали от наказание и обвиненията срещу тях били свалени.

През 2016 г. в Netflix. излезе документалният филм за инцидента “Одри и Дейзи”(Audrie & Daisy). След това Коулман изигра себе си в телевизионния сериал „Демокрация сега!" и в хорара "Texas Death Trippin Ax-Tended Cut".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър