Силвестър Сталоун празнува 23 години брак със съпругата си Дженифър Флавин

Клюки Добави коментар

Дженифър Флавин сподели селфи със съпруга си Силвестър Сталоун, отбелязвайки 23-ата си годишнина от сватбата.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин отпразнуваха 23-та си годишнина по време на самоизолация в Лос Анджелис.

Embed from Getty Images

Двойката първоначално се запознава през 1988 и започва връзка, която приключва през 1994, когато актьорът има връзка с моделката Дженис Дикинсън. Той се връща при Дженифър, след като ДНК потвърждава, че не е баща на дъщерята на Дженис - Савана. Те посрещат дъщеря си София през 1996 и се венчават в гражданска церемония в хотел „Дорчестър“ в Лондон на 17 май 1997. Заедно актьорът и бившият модел имат още две дъщери Систин през 1998 и Скарлет през 2002.

Embed from Getty Images

Актьорът е споделял, че наистина е срещнал своята половинка в Дженифър, като казва пред The Daily Telegraph: "Никога не съм се забавлявал повече”, отколкото с другата му половинка му."Научих, това от жена си ... Отне ми 19 години, за да разбера, че тя винаги е права", продължи той и добави: "Разбрах, че жените имат умение, поне Дженифър, за вземане на невероятно ерудирани, мъдри и интелигентни решения. Винаги скачам без да гледам.”

stallone 3

Систин сподели снимка на двойката от гражданската им церемония с Дженифър в бял топ, воал и дънки с ниска талия, а Силвестър в обикновена черна тениска и тъмни дънки. "23 години брак", написа тя със сърцето емоджи. - “Втората им сватба хаха”.

stallone 2

Скарлет също отпразнува празника на родителите си с публикация в Instagram в неделя. Споделяйки снимка от неизвестна дата. Тя просто написа '23 години ', с червени танцуващи емоджита.

Снимки: Instagram

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър