5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
sport dieta otslabvane prirodaОтслабва ли се с хапчета?

Забравете всяка реклама за отслабване с хапчета! Нима вярвате, че ще ви преобразят за кратко време в това, в което ви убеждават?! Лакомията не се лекува с медикаменти, тя е плод на психично самовнушение.

Таблетките действат, като едновременно с приемането им спазвате диетичен режим на хранене и умерени физически упражнения. Но хора с лабилна психика могат да получат психически разстройства и да изпаднат в депресии, защото “топящият” мазнините продукт влияе на нервната и сърдечно-съдовата система.

След като свършите хапчетата, ще възвърнете бързо изгубеното тегло и ще се чувствате ужасно. Съставките като: диетилпропион, фентермин, орлистат, сибутрамин, предизвикват опасни стрaнични ефекти.отслабване без хапчета Напоследък голяма част от медикаментите за отслабване имат подвеждащо твърдение, като претендират да са “Изцяло на билкова основа”. Нима ще се тровите вечно...

Нищо не ви пречи да отслабвате здравословно и без да се тъпчете с препарати. Просто изберете природните начини за отслабване. Възползвайте се от даровете на Природата. Не се подвеждайте от рeклами за бързо отслабване.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови