5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Костюм на господаркаТе могат да внесат свежест в рутината

Животът е сцена и всички ние сме актьори - неслучайно често изказваме тази мъдрост. Психолозите са убедени, че тъй наречените ролеви игри съпровождат човека през цялото му съществуване: и на работното място, и в семейните отношения, и дори в секса.

Ето най-разпространените "креватни игри", които могат да ви помогнат да разнообразите сексуалния си живот.



Роб - господарка

Може би и вие сте мечтала поне веднъж в живота си да повторите красивата сцена от еротиченКостюм на медицинска сестра филм, в която сексапилен мъж привързва партньорката си с копринени чорапи към леглото?

Безсмислено е да крием, че лекото доминиране на единия партньор е възбуждащо. И да не отричаме категорично "бондажа" - това е еротично-естетична практика. В нейната основа е органичаването (в една или друга степен) на физическата подвижност с цел получаване на физическо удоволствие. Най-често под този термин се разбира връзване, но също и ползването на белезници или нещо подобно от секс магазина. Бондажът е японско изобретение. Това древно изкуство за връзване без причиняване на физическа вреда съшествувало още от IX век. Повечето хора се отнасят негативно към бондажа - асоциират го с вериги и железни клетки. Но от гледна точка на психологията бондажът в секса е нещо полезно. Ограничената подвижност, съчетана със завързване на очите, усилва няколко пъти сексуалното желание!

Медицинска сестра и стюардеса

Като се замислим, явно мъжете много рядко посещават болници...

Костюм на стюардесаИначе как да си обясним един толкова устойчив стереотип: медицинската сестра просто е длъжна да бъде в къса бяла престилка, на токчета и, естествено - с дълбоко деколте?! Къде, в коя поликлиника работи това чудо на природата? Ако някой я открие, да каже къде е, та жените да не пускат там мъжете си ... А иначе в къщи, в леглото можете да направите на мъжа си истински празник. За това превъплъщение ви е нужна бяла престилка (халат), сутиен, който повдига бюста, обувки на висок ток, червено червило и - ако имате - бели чорапи. Преобличате се и провеждате на любимия щателен преглед...
Ролята на стюардеса изисква повече изобретателност. Трябва ви униформа (може да я "съчините" сама), поднос, обувки на ток. Оставяте мъжът да седне на седалката (стол, фотьойл), приглушавате светлината, информирате за температурата навън, времето на полета, напомняте за колана. Питате го не иска ли нещо за пиене, а като минавате край него, случайно разливате коктейла върху панталона му. А после внимателно се заемате с почиставането му. Неловкото положение ще се превърне в бурен секс.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови