4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Preslava i KameliaВчера едрогърдата добричлийка беше гост в предаването на Росен Петров "Нека говорят". Естествено, бившият приятел на Слави не пропусна да засегне най-дъвкания напоследък скандал - обвиненията на Камелия към колежките й, които пеят на плейбек.

Преслава се застъпи за Андреа, (известна с това, че никога не пее на живо), като докара от девет извора вода в стремежа си да обясни причините, поради които се налага ползването на пълен плейбек. Индиректно, изпълнителката на "Пази се от приятелки " каза на Камелия: "Гледай си работата!"

Но дали Преслава скочи срещу нея от любов към Андреа, или защото и тя се е разпознала в обвиненията на колежката си? Припомняме, че Камелия обвини едрогърдото миньонче в плагиатстване. И по-конкретно в случая ставаше въпрос за песента "За да те забравя" на Милко Калайджиев, която Преслава представя за своя по многобройните си участия, и с която жъне небивал успех.

Явно икономическата криза е ожесточила доста конкуренцията в чалга индустрията, щом изпълнителки от една фирма се хванаха за гушите.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови