5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

yana_ivailo_0006785Семейни войни са причината за излизането наяве на домашното порно, което скандализира от няколко дни интернет пространството.

Клипът е пуснат не от пaртньора на Яна във видеото, а от нейния бивш годеник, каза адреналинката тази сутрин пред Анна Цолова. Нещо повече - озлобеният екс-годеник й съобщил за намеренията си по Skype.

Причината за гнусната постъпка Яна си обяснява с желанието на бившата й половинка за отмъщение. Бащата на детето й е воден от желанието да навреди максимално на Яна, която го осъди за домашно насилие. Както вече е известно, бившата адреналинка системно е била малтретирана от бащата на детето й. Тя потвърди този факт в сутрешния блок на bTV.

На двойката предстои дело за попечителство над 9-месечния им син. Най-вероятно дискредитиращият Яна клип е пуснат с цел уронване на авторитета й като жена и майка, което ще е в полза на Йвайло в делото.

Ще има ли втора част на порно филма, както беше обещано, и докъде ще стигнат двамата в омразата си, най-вероятно скоро ще разберем.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови