5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
клюки Райна 2009Поп фолк певицата Райна реши да бойкотира коментарите на журито относно диско танца на отбора й. Тимът й събра 21 т., които със сигурност ги изпращат на елиминации в петък.

Според журито, Райна се е представила най-зле от всички в отбора й и от началото на танца, до самия му край, не е успяла да влезе в синхрона на останалите.

Певицата заяви по време на лайфа, че се чувства демотивирана, защото според нея танцa им от неделя е бил оценен с по-малко точки от тези, които са заслужавали.

Поп фолк изпълнителката до такава степен се повлия от емоциите си, че за малко щеше да се разплаче в залата.

Оказа се, че Райна е продължила да беснее и след напускането на сцената. Тя дори се затворила разочарована в стаята си. Певицата не успяла да се успокои, въпреки думите на сценичния й патньор Фери, и споделила отново, че е демотивирана. Все пак, тя заявила, че ще се успокои и ще й мине.

Друг недоволен от случващото се във VIP Dance беше Боби Турбото. Според него в шоуто има т.нар. „гимнастическа мафия”, което било нечестно спрямо останалите отбори.

Въпреки че в началото Боби да не искаше да споменава имена, накрая той призна, че в отбора на Крум има не двама, а трима професионалисти в лицето на Симона.

Освен това, Турбото сподели, че има толериране от страна на журито към спортистите, а за останалите е трудно да достигнат техните успехи.

Журито, в частност Нешка Робева, отрече да има подкрепа към гимнастичките и заяви, че въпреки че са спортистки, тяхната работа няма нищо общо с танцуването.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови